IniciLa CartaCarta de VinsMenú ÍberMenú DegustacióLocalitzacióPremsa

Retalls de premsa del Restaurant El Fort

(Retalls de premsa de diferents publicacions com "Descobrir cuina", "Gastronomia Oci", "la Eco", "Al vostre gust" de TV3.
Els enllaços son al format original del reportatge per a descarregar en PDF o enllaços directes a altres planes web )

04/2008 Revista la ECO

Entrevista a Lola Puig 1ª Jornades de Remeis Casolans en Girona
[descarregar entrevista en PDF]

06/2008 Revista Descobrir Cuina
Un dia a l'empordanet. ruta gormanda entre mar i muntanya.
Sucumbim al tòpic que va establir l'escriptor més famós de la contrada i ens dispossem a cercar en el plat el paisatge que ens envolta. Els empordanesos ens ho posen fàcil, perquè en aquesta comarca la xarxa que enllaça productors, restaurants i clients està ben teixida. Deixem que ens capturi durant tot un dia per descobrir més de cent melmelades de Torrent, la cuina del mar a Llafranc, l'últim arròs bomba de Pals i les herbes saboroses d'Ullastret.
[descarregar entrevista en PDF]

07/2008 Revista Gastronomia-Oci
Lola Puig, de l'hort a l'olla.
Aprofieu la visita al Restaurant el Fort per menjar verdura sana i ufana -tan escassa a moltes cartes- i deixar-vos emocionar pel color del rovell d'ou o de la carn rosada i amorosa del xai que tot just ha mamat llet i brotat les millors herbes flairoses.
[descarregar entrevista en PDF]

12/2008 TV3 programa "Al vostre gust"
Lola Puig, Malves y cards.
Malgrat els perills constants que l'amenacen, el camp no deixa de sorprendre. Ho sap prou bé la Lola Puig, cuinera i naturòpata, responsable del restaurant el Fort d'Ullastret, al Baix Empordà.
[enllaç a TV3 a la carta]

01/2009 El Periódico - Gastronomia
El Fòrum Gastronòmic de Girona busca el millor cuiner de l'any.
La primera aspirant a convertir-se en el primer Cuiner de l'Any és Lola Puig, xef del El Fort, d'Ullastret, on regna la cuina basada en productes locals i en l'agricultura ecològica.
[descarregar article en PDF]

03/2009 Revista Descobrir Cuina – Herbes aromàtiques
Son un ingredient ben complet, perquè tenen la doble virtut de potenciar el sabor i l’aroma dels plats i, alhora, son saníssimes.
[descarregar reportatge]

04/2009 “El Pipiripao – Salto a la fama”
Lola Puig, finalista del Concurs Cuiner de l’Any del Fòrum de Girona.
[descarregar reportatge]

04/2009 Gastronomia Oci - La ruta de la jove excel·lència
Lola Puig entre els finalistes i el guanyador del Cuiner de l'Any en el darrer Fòrum Gastronòmic de Girona.
[descarregar reportatge]

06/2009 TOP Girona- Lola Puig, cuina i olors de paisatge.
Es una cuina carregada d'olors, feta amb els productes del seu entorn. que traspua sutilesa i i autentizitat.
[descarregar reportatge]

09/2010 “El escarabajo verde” – rtve.
Lola Puig en el programa de televisió “El escarabajo verde” sobre el peix “low cost”. Un grup de xefs que intenten difondre preparacions de peix de baix preu amb la fi d’atenuar l’excés de pesca de les espècies més demandades del mercat i de supervivència problemàtica, com la tonyina, el rap i el lluç.
[descarregar reportatge]


 

Suggeriments

MENÚ D'EMPRESA
Consta del menú de degustació amb begudes i cafés inclosos. 40 € / persona. Tot inclòs.

ÀPATS NADALENCS ECOLÒGICS
Menú especial de Nit de Nadal
Menú de dinar de Nadal
Menú de Nit de Fi d'Any
Dinar d'Any Nou
Menú de reis

Bufet lliure de plats de festes
(preu especial a partir de 8 persones)

També oferim menjar per a emportar!
menú »

Menú Nupcial Ecològic
Et proposem un menú nupcial amb productes ecològics de la nostra casa i de la zona. menú »

Esmorzars de l'Empordà
T'oferim un esmorzar típic de pagès o un esmorzar biològic. menú »

Tapes i aperitius
Qualsevol hora es un bon moment per a gaudir d'uns entrants i/o tapes.
menú »

Par fer les seves consultes sobre els nostres serveis, disponibilitat, com arribar, etc, cliqui aquí
Hotel Restaurant El Fort
C/Presó 2, 17114 Ullastret
Tel./Fax
972 757 773 / 972 758 364
Email
info@hotelelfort.cat
© 2006 Hotel Restaurant El Fort