Restaurant Slow Food Ca la Lola

PETJADA ECOLÒGICA AL FORT

Per viure una experiència completa al cor de la Costa Brava, al Baix Empordà, no pot deixar de gaudir del restaurant ecològic i Km0 creat fa més de 10 anys per Lola Puig.

Mestra i fundadora del moviment culinari km 0 i la filosofia de Slow food a Espanya, Lola Puig ofereix un lloc on poder parar, assaborir i gaudeix de productes locals en un lloc ple d’història.

En un ambient que convida a relaxar-se, el comensal podrà gaudir al restaurant d’una experiència gastronòmica, en què la cura i respecte en l’elaboració de tots i cadascun dels plats és un dels seus senyals d’identitat.

L’esmorzar, en el qual s’ofereix fruita fresca, sucs acabats de fer, embotits i formatges locals, brioixeria i pa artesanals i una selecció d’infusions naturals preparades segons el teu gust i estat d’ànim és la forma perfecta per començar el dia i carregar-se de energies , per viure intensament tot el que ofereix el Baix Empordà.

Al Fort, els convidem a deixar-se seduir pels sabors de la cuina tradicional i pel tracte atent i exquisit de l’equip del Fort, un autèntic luxe i gaudi per als sentits que, sens dubte, serà una de les experiències més recordada de la seva estada amb nosaltres.

 

 

UNA EXPERIÈNCIA CULINÀRIA COMPLETA