RESTAURANT

Petjada ecològic al Fort.

Per viure una experiència completa al Baix Empordà no pot deixar de gaudir del restaurant de Km 0 que Lola Puig va formar fa més de 10 anys ja.

Mestra i fundadora del moviment culinari km 0 i la filosofia de Slow food a Espanya, Lola Puig ofereix un lloc on poder parar, assaborir i gaudeix de productes locals en un lloc ple d’història.

En un ambient que convida a relaxar-se, el comensal podrà gaudir al restaurant d’una experiència gastronòmica, en què la cura i respecte en l’elaboració de tots i cadascun dels plats és un dels seus senyals d’identitat.

L’esmorzar, en el qual s’ofereix fruita fresca, sucs acabats de fer, embotits i formatges locals, brioixeria i pa artesanals i una selecció d’infusions naturals preparades segons el teu gust i estat d’ànim és la forma perfecta per començar el dia i carregar-se de energies , per viure intensament tot el que ofereix el Baix Empordà.

Al Fort, els convidem a deixar-se seduir pels sabors de la cuina tradicional

y por el trato atento y exquisito del equipo del Fort, un auténtico lujo y disfrute para los sentidos que, sin duda, será una de las experiencias más recordada de su estancia con nosotros.