Benvinguts a l’Hotel el Fort i al Restaurant Ca la Lola

al cor de l’Empordà, Ullastret.

Tenim el privilegit d’estar i formar part d’aquest poble medieval tan bonic del Baix Empordà, entre mig de carrerons estrets i cases de pedra, estem al mig del conjunt històric medieval d’Ullastret .

El Fort és un petit hotelet amb encant submergit en un entorn rural únic que destaca per la seva tranquil·litat, i el Restaurant Ca la Lola és un restaurant ecològic i KM0 que sorprèn al començal que el visita per.

La història que ens envota, la tramuntana i la proximitat a les platges de la Costa Brava, fan d’aquest indret, un oasi de pau.

web_home_lola_puig_el-fort-(22)

Mimant sempre al client, la carta que ofereix el Restaurant Ca la Lola, de la mà de la chef Lola Puig, és una experiència gastronòmica elaborada amb productes de temporada ecològics i KM0, on a cada plat es pot palpar la filosofia SLOW tan present en els dos establiments.

L’Hotel el Fort disposa de 3 apartaments i una suite, tots ells amb un esperit i decoració diferent que mantenen l’essència de l’Empordà, en un entorn rural incomparable.

-DSC_0355

Estem a Ullastret

Al Baix Empordà

Preparem la teva estada

Mima’n-te i cuidant fins a l’últim detall

Ens diuen que tenim la millor terrassa de l’Empordà i que la nostra gastronomia és per paladars fins.

Que és un lloc on relaxar-se, pensat per la comoditat i la tranquil·litat.

Així doncs, junts o per separat, gaudir de l’Hotel el Fort i del Restaurant Ca la Lola, és una experiència que us aconsellem venir a provar!